Opplæring i karriereferdighet og kvalifikasjonsbevis for sveisere og senioroperatører

Opplæring i karriereferdighet og kvalifikasjonsbevis for sveisere og senioroperatører
Sveiseprosessen krever at arbeidstakere sammenføyer metalldeler ved å smelte metallstykker og smi dem sammen. I følge Bureau of Labor-statistikken har sveisere gode sysselsettingsmuligheter, selv om det ikke vil være rask vekst innen dette feltet. Du må få opplæring før du jobber som sveiser. Opplæring er tilgjengelig på samfunnskollegier, tekniske skoler og i videregående skoler. Å forberede seg på å arbeide som sveiser tar så lite som seks uker。
Blueprint Reading
Blueprint-lesing er et praktisk kurs som lar studentene lære og tolke sveisesymbolene og monteringstegningene som inngår i de fleste tegninger som brukes i industrielle miljøer. Ved å lære å lese tegninger, kan sveisere identifisere bredden, høyden og lengdedimensjonene til et prosjekt, tolke sveising og andre symboler og skisse gjenstander som skildrer detaljene nøyaktig.
Handle matematikk
Sveisere må være komfortable med geometri og brøker. De må også vite hvordan de kan beregne enkle formler og ta nøyaktige målinger. Disse ferdighetene er viktige siden sveisere må være presise for å unngå kostbare feil. Sveisere bruker ofte de samme matematiske formlene, noe som gjør det enkelt for nye sveisere å fange raskt.
Kjemi og fysikk
Sveising er en ferdighet som grunnleggende tekniske prinsipper brukes til, så du må kjenne det grunnleggende om kjemi og fysikk. Kjemi og fysikk er vitenskap som studerer energi og materie og effekten av at de samhandler med hverandre. Sveising er sammenføyningen av to metaller sammen ved å varme dem opp, så det skjer en kjemisk og fysisk reaksjon. Ved å lære grunnleggende kjemi og fysikk, vil du få en bredere forståelse av hva som skjer når metaller varmes opp og binder seg sammen.
Sveisemetaller
Sveising innebærer å forberede metaller, kontrollere dem for rust, bruke riktig sikkerhetsutstyr og smelte metallbitene sammen. Sveisere må vite forskjellen mellom en god og en dårlig sveise. De må vite hvordan de skal lytte nøye til metallene under sveiseprosessen, siden det er slik de vil vite om metallene sveiser ordentlig. Sveisere må også vite hvordan de skal lytte nøye til sveiseapparatet sitt. Dette er en annen måte å måle hvordan sveiseprosessen går.
 


Innleggstid: 10-10-2020